search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:07
MENU CLOSE

Ο Πάιατ «αδειάζει» τον Άδωνι για τη ναυτιλιακή συμφωνία Μαρινάκη – Ρόσς (Photo)

30.11.2018 08:26
Ο Πάιατ «αδειάζει» τον Άδωνι για τη ναυτιλιακή συμφωνία Μαρινάκη - Ρόσς (Photo) - Media

 

Την ανάγκη να διαψεύσει το σχολιασμό του Άδωνι Γεωργιάδη για την ναυτιλιακή συμφωνία Μαρινάκη με εταιρία του αμερικανού υπουργού Εμπορίου αισθάνθηκε ο Τζέφρι Πάιατ. 

Μισή ώρα μετά από την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter, με την οποία είχε σπεύσει να θριαμβολογήσει για το deal Μαρινάκη, χρησιμοποιώντας το πρωτοσέλιδο των «Νέων», ο Τζέφρι Πάιατ του απάντησε ότι «Οι τίτλοι είναι λάθος, φίλε μου».

Το πρωτοσέλιδο των «Νέων» ανέφερε «Στρατηγική συμφωνία Ευάγγελου Μαρινάκη και Wilbour Ross. H Capital Product Partners, συμφερόντων του Έλληνα εφοπλιστή και η DSS Holdings, συμφερόντων του Αμερικανού υπουργού Εμπορίου συγχωνεύονται και αλλάζουν τα δεδομένα στον χώρο της διεθνούς ναυτιλίας».

Έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο twitter: Αμηχανία στους Τσίπρα/Καμμένο για αυτό. Πρώτον είναι αδύνατον οι ΗΠΑ να επέτρεπαν στον Υπουργό τους, να υπογράψει τέτοια συμφωνία αν αμφισβητούσαν τη νομιμότητα των χρημάτων Μαρινάκη και ο συνέταιρος του πλέον, ήταν ο βάσιμος επίσημος προσκεκλημένος του Τσίπρα στη ΔΕΘ». 

«Οι τίτλοι είναι λάθος, φίλε μου», απάντησε ο Τζέφρι Πάιατ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:05