search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:07
MENU CLOSE

Γιατί διέρρηξαν στο σπίτι του Στέλιου Παππά στη Θεσσαλονίκη

30.11.2018 09:42
Γιατί διέρρηξαν στο σπίτι του Στέλιου Παππά στη Θεσσαλονίκη - Media

 

Στην καταγγελία ότι διέρρηξαν το σπίτι του και αφαίρεσαν μόνο τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή προχώρησε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, μιλώντας στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης», ενώ συνέδεσε το συμβάν με την προ ημερών προσφυγή του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χρ. Σπίρτζη στην εισαγγελία αναφορικά με αδικήματα του παρελθόντος στον Οργανισμό.

«Γύρισα στις 10 το βράδυ στο σπίτι και το βρήκα ανάστατο, αυτό που πρέπει να πω είναι ότι μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, ενώ το σπίτι ήταν ανάστατο, το μόνο που έλειπε ήταν το laptop, τίποτα άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς, συμπληρώνοντας ότι «κάποιος δε μπήκε για να πάρει πράγματα αξίας, υπήρξαν χώροι που αν ήθελε να πάρει αξίας πράγματα έπρεπε να τους ψάξει». Σύμφωνα με τον ίδιο η πόρτα του σπιτιού του δεν έσπασε, αλλά ανοίχτηκε «επαγγελματικά», ενώ κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

«Αυτό που προσωπικά είμαι βέβαιος και θα το καταθέσω είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω, θα μπορούσε να πάρει και άλλα πράγματα, όπως την τηλεόραση που είναι αρκετά ακριβή» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, και εκτίμησε πως η κλοπή του προσωπικού του υπολογιστή αφορά το περιεχόμενο του.

«Αυτό έρχεται σε συνέχεια της προχθεσινής ανακοίνωσης του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών ότι προσέφυγε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για μια σειρά αδικήματα που έχουν κατά τη γνώμη μας προκύψει στον Οργανισμό. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο, μακάρι να είναι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:05