15/07/2020 02:03:01

ΟPEN TV: Επεισόδιο με την Έλλη Στάη και τους συνεργάτες της - Τους άκουσε όλο το κτήριο

ΟPEN TV: Επεισόδιο με την Έλλη Στάη και τους συνεργάτες της - Τους άκουσε όλο το κτήριο - Media

 

 

Εκνευρισμό και βαρύ κλίμα προκαλούν τα χαμηλά νούμερα στο δελτίο ειδήσεων του Open tv, με αποτέλεσμα να ξεσπούν τσακωμοί.

Όπβς αναφέρουν πληροφορίες του tinassmess.gr, «τι κι αν οι πόρτες ήταν..κλειστές, οι φωνές της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού, Ελλης Στάη, ακούγονταν μέχρι έξω. Τώρα σε ποιους φώναζε; Μέσα στο γραφείο ήταν η σκηνοθέτις του δελτίου, αλλά και στελέχη του ενημερωτικού τομέα του καναλιού.

Η Στάη σε έξαλλη κατάσταση φώναζε στους παρευρισκόμενους ότι είναι άσχετοι από τηλεόραση και πως την βγάζουν σαν μύγα. Μάλιστα, ήταν τόσο απότομη που η σκηνοθέτις έβαλε τα κλάματα και βγήκε από το γραφείο σε άσχημη κατάσταση.


Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στο κανάλι είναι ότι δεν μιλάει κανείς στη Στάη, ενώ όλοι έχουν να λένε για το «ύφος εκατό καρδιναλίων της σιδηράς κυρίας της δημοσιογραφίας».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.