search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:50
MENU CLOSE

Ο Καρατζαφέρης βάζει «λουκέτο» στο ΑΡΤ μετά την «καμπάνα» του ΕΣΡ

03.12.2018 11:38
Ο Καρατζαφέρης βάζει «λουκέτο» στο ΑΡΤ μετά την «καμπάνα» του ΕΣΡ - Media

 

«Λουκέτο» στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ βάζει ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά το βαρύ πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ που επέβαλε στον σταθμό το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για το αισχρό «δημοψήφισμα» για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου.

Το κλείσιμο του σταθμού ανακοίνωσε ο ίδιος ο Γιώργος Καρατζαφέρης, από την τηλεοπτική του εκπομπή, λέγοντας ότι «το πρόστιμο του ΕΣΡ μας οδηγεί το κλείσιμο του καναλιού» και ισχυριζόμενος ότι πρόκειται περί πολιτικής δίωξης.

Σύμφωνα με τον ίδιον, οι μεταδόσεις θα σταματήσουν από 1η Ιανουαρίου του 2018 καθώς δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα πληρωμής του προστίμου.

Υπενθυμίζεται με πλειοψηφία 5-2 το ΕΡΤ έκρινε ότι μέσω του γκάλοπ με θέμα «είστε υπέρ της ηρωοποιήσεως του επίδοξου ληστή, ομοφυλόφιλου και οροθετικού» προσέβαλε τη μνήμη του νεκρού ενώ έθετε ζήτημα διάκρισης λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού του ατόμου καθώς και παραποίησης γεγονότων.

Δείτε την ανακοίνωση από τον Γ. Καρατζαφέρη στα πρώτα λεπτά της εκπομπής του:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:45