search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:28
MENU CLOSE

Ουρά 19 χιλιομέτρων στα σύνορα Γαλλίας – Ισπανίας

03.12.2018 16:50
Παρατείνεται η ισχύς των αδειών άσκησης του επαγγέλματος του οδικού μεταφορέα     - Media

 

Δεν έχει υπάρξει ξανά μποτιλιάρισμα ανάλογο με αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον αυτοκινητόδρομο ΑΡ-7! Σύμφωνα με την καταλανική αρχή διαχείρισης της οδικής κυκλοφορίας, η ουρά φτάνει τα 19 χιλιόμετρα μετά τον αποκλεισμό δρόμων, στους οποίους προχώρησαν τα «κίτρινα γιλέκα», στη Γαλλία. Απόφαση που έχει ξεκάθαρη επίπτωση στην εικόνα που παρουσιάζουν αυτή την ώρα τα σύνορα με την Ισπανία.

Συγκεκριμένα, στην παραμεθόριο περιοχή της Λα Ζονκέρα, το μποτιλιάρισμα έφτασε τα 19 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο ΑΡ-7, σύμφωνα με τις καταλανικές αρχές. Ως συνέχεια της είδησης, η καταλανική κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι μεταξύ 3000-4000 φορτηγά έχουν αποκλειστεί στην περιοχή, συνέπεια του κινήματος των «κίτρινων γιλέκων» στη Γαλλία!

Παράλληλα, η έντονη… δραστηριότητα από τα «κίτρινα γιλέκα» έχει σαν αποτέλεσμα και την σκέψη για αναβολή της επίσκεψης που σχεδίαζε την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη ο Εμανουέλ Μακρόν στη Σερβία. Το πρόγραμμα προέβλεπε ο Εμανουέλ Μακρόν να αναχωρήσει για το Βελιγράδι μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την Τετάρτη και να επιστρέψει στο Παρίσι την Πέμπτη, αλλά πλέον τίθεται εν αμφιβόλω!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:28