search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:05
MENU CLOSE

Σπυράκη για σκάνδαλο ΔΕΠΑ: Η κυβέρνηση σιωπά παρά τις αποκαλύψεις

10.12.2018 12:15
Σπυράκη για σκάνδαλο ΔΕΠΑ: Η κυβέρνηση σιωπά παρά τις αποκαλύψεις - Media

 

Στο σκάνδαλο ΔΕΠΑ-Λαυρεντιάδη επέμεινε και σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, επισημαίνοντας ότι «εδώ και τρεις εβδομάδες και ενώ οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη, η κυβέρνηση σιωπά».

Η κ. Σπυράκη έθεσε μία σειρά ερωτημάτων μετά τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα όπως: ποια είναι η σχέση Μανώλη Πετσίτη με το Μέγαρο Μαξίμου, και με υπουργούς; Πόσες φορές έχει επισκεφθεί το Μέγαρο Μαξίμου;

Πώς μπορούσε και φωτογραφιζόταν στο πόντιουμ που γίνονται οι δηλώσεις με τους ξένους ηγέτες; Ποιες υπηρεσίες πρόσφερε στα Λιπάσματα ώστε να δικαιολογούνται αμοιβές 72.000 ευρώ το 2016 και 128.000 ευρώ το 2017;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, είπε η κ. Σπυράκη, οι κ.κ. Τσίπρας και Πετσίτης στοιχημάτιζαν για το αποτέλεσμα των εκλογών του 2015. Την ώρα που το χρέος των Λιπασμάτων προς την ΔΕΠΑ εκτοξευόταν ο κ. Πετσίτης αμείβονταν με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και μπαινόβγαινε στο Μαξίμου, υπογράμμισε η κ. Σπυράκη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50