08/04/2020 15:54:32

Τούρκος αντιπρόεδρος: Ελλάδα και Κύπρος έχουν κακομάθει τόσα χρόνια (video)

Τούρκος αντιπρόεδρος: Ελλάδα και Κύπρος έχουν κακομάθει τόσα χρόνια (video) - Media

 

Νέες προκλητικές δηλώσεις κατά Ελλάδας και Κύπρου από τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης, Φουάτ Οκτάϊ.

Σε ομιλία του στην τουρκική εθνοσυνέλευση για τον προϋπολογισμό του 2019, ο Τούρκος Αντιπρόεδρος ανέφερε ότι «ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο της εξωτερικής μας πολιτικής είναι η Κύπρος, το Αιγαίο και το θέμα του μοιράσματος των κοιτασμάτων των υδρογονανθράκων στην ανατολική Μεσόγειο το οποίο εντείνεται το τελευταίο διάστημα».

«Θέλω να επαναλάβω για άλλη μια φορά και να τονίσω πως η Τουρκία δεν θα κάνει ούτε ένα βήμα πίσω, ούτε από τα συμφέροντά της στην Κύπρο, ούτε στο θέμα των
κοιτασμάτων της ανατολικής Μεσογείου», τόνισε στην ομιλία του ο Φουάτ Οκτάϊ.

Όπως είπε «κυρίως η Ελλάδα και η ελληνοκυπριακή πλευρά που έχουν κακομάθει από την ΕΕ, πρέπει να καταλάβουν πως η Τουρκία σίγουρα δεν θα επιτρέψει σε κανένα βήμα που θα γίνει εναντίον των Τουρκοκυπρίων.

Την αποφασιστικότητα μας για το θέμα αυτό, τη δείχνουμε και με την διπλωματία και με την στρατιωτική μας ισχύ και με την ενεργειακή μας πολιτική και θα συνεχίσουμε να τη δείχνουμε με την ίδια αποφασιστικότητα».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.