search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:11
MENU CLOSE

Ο απίστευτος αγώνας ταχύτητας ανάμεσα σε αυτοκίνητο της Formula 1 και ένα γεράκι – Ποιος είναι γρηγορότερος; (Video)

13.12.2018 10:28
Ο απίστευτος αγώνας ταχύτητας ανάμεσα σε αυτοκίνητο της Formula 1 και ένα γεράκι – Ποιος είναι γρηγορότερος; (Video)  - Media

 

Ένας απίστευτος αγώνας ταχύτητας έγινε στις ερήμους του Αντ Ντιριγιαχ στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο Ριάντ.

Αντίπαλοι ήταν ο Φελίπε Μάσα με ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που ξεπερνάει τα 280 χιλιόμετρα την ώρα και επιταχύνει από 0-100 σε 2,8 δευτερόλεπτα, και ένα γεράκι του γένους peregrine το οποίο θεωρείται το ταχύτερο πλάσμα στον κόσμο.

Επάνω στο μονοθέσιο είχαν τοποθετήσει μια κεραία που στην άκρη της είχε κάτι που έμοιαζε με θήραμα και τις τελευταίες εβδομάδες ο γερακάρης είχε εκπαιδεύσει το γεράκι του να κυνηγάει το θήραμα αυτό.

Αυτοκίνητο και γεράκι ξεκίνησαν μαζί με το αυτοκίνητο να αναπτύσσει τρομερή ταχύτητα. Όμως και το γεράκι ακολουθούσε. Σχεδόν έφτανε το όχημα που σημαίνει ότι πρέπει να έπιασε ταχύτητα κοντά στα 250 χιλιόμετρα την ώρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:11