15/11/2019 01:13:40

Τουρκικά ΜΜΕ: Πανικός στην Ελλάδα από τον πύραυλο BORA - Εντός βεληνεκούς η Αθήνα (Photo)

Τουρκικά ΜΜΕ: Πανικός στην Ελλάδα από τον πύραυλο BORA - Εντός βεληνεκούς η Αθήνα (Photo) - Media

 

Για «κατάσταση σοκ» και «πανικό» της Ελλάδας λόγω του βαλλιστικού πυραύλου της Τουρκίας Μπόρα (BORA), με βεληνεκές 280 χιλιομέτρων, κάνει λόγο ο τουρκικός Τύπος, με την εφημερίδα AKGazete να παραθέτει μάλιστα χάρτη με την απόσταση από τη Σμύρνη έως την Αττική, που είναι 230 χιλιόμετρα, μια έμμεση αλλά σαφής απειλή κατά της Ελλάδας στη σκιά των τουρκικών προκλήσεων της Πέμπτης με το μπαράζ υπερπτήσεων τουρκικών μαχητικών.Οι ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ που παρουσίασαν τον πύραυλο της Τουρκίας έγιναν πρώτο θέμα στη γείτονα, τόσο στα ΜΜΕ όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η επιτυχής δοκιμή του εθνικού πυραύλου Μπόρα, που κατασκευάζεται σε εγχώριες εγκαταστάσεις, προκάλεσε θόρυβο στα ελληνικά ΜΜΕ. Ο ελληνικός Τύπος την παρουσιάζει σαν ‘’νέα πρόκληση από τους Τούρκους’’» σχολιάζει AKGazete, αναφέροντας και την παρουσίαση του θέματος από τον ΣΚΑΪ.

«Τα ελληνικά MME και τα πολιτικά στελέχη είναι σε κατάσταση σοκ, καθώς ο ελληνικός Tύπος αναλύει τη δοκιμή. Ο ελληνικός Τύπος αναφέρει ότι ‘’η Τουρκία έχει τη δυνατότητα να χτυπήσει την Αθήνα’’».
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.