search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:20
MENU CLOSE

Αυστραλία: Κύμα καύσωνα για έβδομη συνεχόμενη ημέρα

30.12.2018 10:00
Αυστραλία: Κύμα καύσωνα για έβδομη συνεχόμενη ημέρα - Media

 

Κύμα καύσωνα εξακολουθεί να πλήττει για έβδομη συνεχόμενη ημέρα την Αυστραλία, τη στιγμή που μια τροπική καταιγίδα στον βορρά απειλεί να μετατραπεί σε τυφώνα μέχρι την Πρωτοχρονιά.

Οι θερμοκρασίες υπερβαίνουν τους 40 βαθμούς Κελσίου στη Δυτική Αυστραλία, την αραιοκατοικημένη κεντρική έρημο αλλά τις πολυάνθρωπες ανατολικές παραλιακές Πολιτείες, ενώ η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει πως η ζέστη θα συνεχιστεί έπειτα από μια σύντομη ανάπαυλα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Θερμοκρασία ρεκόρ καταγράφηκε την Πέμπτη στο Μαρμπλ Μπαρ της πλούσιας σε μεταλλεύματα περιφέρειας Πιλμπάρα της δυτικής Αυστραλίας, όπου ο υδράργυρος έφθασε τους 49,3 βαθμούς Κελσίου.

Ένα χαμηλό βαρομετρικό έχει σχηματισθεί στα ανοικτά της ακτής της βόρειας Πολιτείας Κουίνσλαντ και η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει πως έχει μερικές πιθανότητες να εξελιχθεί μέσα στις επόμενες λίγες ημέρες σε τυφώνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:20