16/07/2019 20:55:22
2.10.2009

Κυκλοφόρησε το «Πράσινο Ποντίκι»

Κυκλοφορεί , καλοί μας αναγνώστες, μαζί με την εφημερίδα μας το «Πράσινο Ποντίκι» και έτσι θα γίνεται από εδώ και πέρα κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα.

Η νέα μηνιαία 56σέλιδη έκδοση έχει στόχο να αναδεικνύει τις νέες τάσεις και τα νέα ρεύματα στην πολιτική, την κοινωνία, την οικονομία και την οικολογία της καθημερινότητας. Θα εστιάζει στα παγκόσμια περιβαλλοντικά προβλήματα, αλλά και στα προβλήματα της αυλής μας ακόμη και της διπλανής μας πόρτας.

Μέσα από τις μόνιμες στήλες του «Πράσινου Ποντικιού» θα έχουν λόγο οι νέοι και οι bloggers, ενώ θα παρουσιάζονται οι τελευταίες τάσεις στον χώρο της τεχνολογίας, των gadgets και του art-design.

Την αρχισυνταξία του «Πράσινου Ποντικιού» έχει αναλάβει η δημοσιογράφος Βάλια Μπαζού, με πολυετή πείρα στο ρεπορτάζ και στον τομέα του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής.

Όπως υπογραμμίζει η ίδια στο editorial του 1ου τεύχους, «... το “Πράσινο Ποντίκι” θα είναι παντού. Στους διαδρόμους των υπουργείων και των δήμων. Στα συρτάρια συμβούλων και παρασυμβούλων. Στις υποβαθμισμένες γειτονιές της Αθήνας και της περιφέρειας. Στα καμένα... Στη φωτεινή πλευρά του φεγγαριού. Στις σχολικές αίθουσες. Στα πανεπιστήμια. Στον κόσμο των blogs. Στα ατελιέ της eco art και του eco design. Στα κινήματα και τις πρωτοβουλίες των πολιτών».

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.