search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:14
MENU CLOSE

Υπέρμαχος του κινήματος κατά των εμβολιασμών πέθανε από… γρίπη

03.01.2019 18:39
Υπέρμαχος του κινήματος κατά των εμβολιασμών πέθανε από... γρίπη - Media
 
Αν χρειαζόταν κανείς μια επιβεβαίωση ότι τα εμβόλια σώζουν ζωές, η παρακάτω είδηση θα τον πείσει πέραν πάσης αμφιβολίας.
 
Η δημοσιογράφος, σχολιάστρια του Fox News και φανατική υποστηρικτής του κινήματος κατά των εμβολιασμών Μπρε Πέιτον πέθανε πριν από μερικές μέρες, σε ηλικία μόλις 26 ετών από γρίπη και μηνιγγίτιδα.
 
Η Πέιτον εντοπίστηκε αναίσθητη από φίλη της και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με γρίπη Η1Ν1 (γρίπη των χοίρων) και παρά τις προσπάθειες των γιατρών εξέπνευσε.
 

Η Πέιτον πριν κάποια χρόνια είχε ταχθεί ανοιχτά κατά των εμβολίων, εκφράζοντας την αντίθεσή της στην προτροπή της πολιτείας της Καλιφόρνιας για εμβολιασμούς κατά του κοκκύτη, σχολιάζοντας: «Όχι, τα εμβόλια είναι του διαβόλου».
 
Παράλληλα, ως φανατική οπαδός του Τραμπ είχε ταχθεί υπέρ της κατάργησης του Obamacare, το οποίο διασφαλίζει δωρεάν εμβόλια στους δικαιούχους του.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:13