search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:34
MENU CLOSE

H Ειρήνη Καζαριάν διαψεύδει το sex tape και προσφεύγει στη δικαιοσύνη για το δημοσίευμα (Photo)

04.01.2019 08:16
H Ειρήνη Καζαριάν διαψεύδει το sex tape  και προσφεύγει στη δικαιοσύνη για το δημοσίευμα (Photo)  - Media

 

Η νικήτρια του σόου GNTM, Ειρήνη Καζαριάν, προσφεύγει στη δικαιοσύνη για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό» σχετικά με το sex tape με φερόμενη την ίδια ως πρωταγωνίστρια. 

Η αδερφή του μοντέλου, Μαρία Καζαριάν, με ανάρτηση της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, διαψεύδει το δημοσίευμα και ότι η πρωταγωνίστρια του βίντεο το οποίο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, είναι η Ειρήνη.   

Επίσης αναφέρει ότι έχει ήδη γίνει προσφυγή στη δικαιοσύνη εναντίον της εφημερίδας.   «Αν και δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ με δημοσίευμα στο οποίο και κάθε άσχετος καταλαβαίνει ότι δεν απεικονίζει την Ειρήνη, απλά αναφέρω ότι η επιτυχία πάντα ενοχλεί. 

Και πάντα κάποιοι θα θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητα τρίτων για να προβληθούν και οι ίδιοι. Όλα τα άλλα θα κριθούν αρμοδίως από τη Δικαιοσύνη στην οποία η Ειρήνη προσέφυγε για την προστασία της προσωπικότητάς της.» αναφέρει η Μαρία Καζαριάν. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50