26/09/2020 07:27:03

«Τείχος» η κυβέρνηση Τραμπ για το τείχος στα σύνορα

«Τείχος» η κυβέρνηση Τραμπ για το τείχος στα σύνορα - Media

 

Μέσω του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, εκφράζεται η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης Τραμπ να υψώσει τείχος στις φωνές των Δημοκρατικών που αντιτίθενται στο τείχος που θέλει να υψώσει ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών στα σύνορα με το Μεξικό.

Για την ακρίβεια, ο Μάικ Πενς δήλωσε ότι η αμερικανική κυβέρνηση είναι «αποφασισμένη να παραμείνει ανυποχώρητη» στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει κονδύλια για το τείχος κατά μήκος των νότιων συνόρων των ΗΠΑ με το Μεξικό για τον τερματισμό της «ανθρωπιστικής κρίσης».

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Ρας Λίμπο, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, συνέχισε λέγοντας: «Ο πρόεδρος Τραμπ και εγώ, και όλο μας το επιτελείο, είμαστε αποφασισμένοι να παραμείνουμε ανυποχώρητοι έως ότου οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο έρθουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και συνεργαστούν μαζί μας για να εγγυηθούμε τα σύνορα, να χτίσουμε ένα τείχος, να τερματίσουμε αυτή την ανθρωπιστική κρίση και να πράξουμε αυτό που είναι σωστό για τον αμερικανικό λαό».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.