search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:50
MENU CLOSE

Το μεγάλο φάουλ του Νίκου Μουτσινά και η πληρωμένη απάντηση από μια καρκινοπαθή

11.01.2019 07:31
Ρεκόρ τηλεθέασης για το «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά - Media

 

Η τηλεόραση είναι ένα άγριο μέσο το οποίο εάν δεν κάνεις νούμερα σε ισοπεδώνει. Ειδικά όταν βλέπεις τα νούμερα σου να μοιάζουν με «θερμοκρασίες μέσα στον χειμώνα» προσπαθείς να βρεις κάποιον τρόπο να τα ανεβάσεις. Ο εύκολος τρόπος είναι να κάνεις την εκπομπή σου «σκουπίδι». Αυτό πουλάει (όχι πάντα) και εξάλλου δεν είναι και το μοναδικό σκουπίδι στην Ελληνική τηλεόραση. Τόσα και τόσα υπάρχουν.

Όταν όμως βγαίνεις και σχολιάζεις το ντύσιμο και την εμφάνιση κάποιας γυναίκας η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο, αυτό ξεπερνάει τα όρια.

Στην εκπομπή «για την παρέα» στο Open, ο Νίκος Μουτσινάς προσπάθησε να ακολουθήσει την πεπατημένη για να ανεβάσει τα νούμερα του και υπέπεσε σε ένα μεγάλο ολίσθημα. Σχολίαζε με ύφος πομπώδες και ειρωνικό την εμφάνιση μιας γυναίκας. Μιας γυναίκας όμως που δίνει τη μάχη της για τη ζωή απέναντι στον καρκίνο. Μιας γυναίκας που έχει κάνει διπλή μαστεκτομή.

Την απάντηση την έλαβε από την ίδια την γυναίκα και είναι αποστομωτική.

Έγραψε λοιπόν στο facebook της:

«Σήμερα στο open tv και στην εκπομπή για την παρέα ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε το ‘στυλ’ μου, τη συγγραφέα με το δύσκολο όνομα, το λάθος κολάν, τα χοντρά μπούτια και το μισό μαλλί. Κάνω αυτό το ποστ για να του υποδείξω και αλλά σημεία που του ξέφυγαν. Πρώτον και κυριότερο είμαι χωρίς το στήθος μου, αφού σαν καρκινοπαθής υποβλήθηκα σε διπλή μαστεκτομή. Πολύ μεγάλο λάθος που του διέφυγε αυτό. Στην τηλεόραση χωρίς βυζια! Αίσχος! Δεύτερον είμαι πρησμένη(σκέφτομαι το σαν φάλαινα, είναι κάτι που μάλλον θα έλεγε ο ίδιος) από τη συνεχιζόμενη ορμονοθεραπεία που κάνω εδώ και χρόνια. Τρίτον εκτός από το μαλλί, έπρεπε να εστιάσει και στα αραιά φρύδια, μιας και δεν ξαναβγήκαν μετά τις χημειοθεραπείες. Και τέλος πάντων πως είναι δυνατόν μια γυναίκα μετά τον καρκίνο του μαστού, με τέτοια χάλια, να κυκλοφορεί στην κοινωνία και να έχει το θράσος να βγαίνει στην τηλεόραση και μιλάει για το βίωμα της που, έγραψε σε βιβλίο, ενώ στην τηλεόραση παίζουν τέτοιες εκπομπές γεμάτες γλαμουρια, ομορφιά, στυλ και πολιτισμό. Συγνώμη κύριε Μουτσινά που οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού τολμάμε να βγαίνουμε δημόσια και να σας χαλάμε την αισθητική με την ασχήμια μας!

από την Αγγελική Δαφτσίδου Angeliki Daftsidoy II

Γυναίκες με Καρκίνο Μαστού»

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:50