search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:09
MENU CLOSE

Ο «Νέος Χρόνος» στη συγκέντρωση των εκπαιδευτικών και τα εκατοστάευρα (Photos)

11.01.2019 13:56
Ο «Νέος Χρόνος» στη συγκέντρωση των εκπαιδευτικών και τα εκατοστάευρα (Photos) - Media

 

Με χιομοριστικό τρόπο επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν κάποιοι από τους εκπαιδευτικούς, στην συγκέντρωση κατά του νέου συστήματος διορισμών, στο κέντρο της Αθήνας.

Ένας από αυτούς φοράει ένα γιορτινό καπέλο που γράφει «Ευτυχισμένο το νέο έτος» (Happy New Year) και φοράει μια μάσκα που θυμίζει τον «Πλούσιο Θείο με τα Σακιά» του επιτραπέζιου παιχνιδιού «Μονόπολη». Ακόμη φορούσε τιράντες με το σύμβολο του δολάριου. Μια γυναίκα δίπλα του εμφανίστηκε να κρατάει ψεύτικα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ (χαρτομάντηλα).

Υπενθυμίζεται ότι οι εκπαιδευτικοί ζητούν μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων – αναπληρωτών συναδέλφων τους. Επίσης τον διορισμό τουλάχιστον 25.000 μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών και τουλάχιστον 3.000 μόνιμων διορισμών ειδικού εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού, για να καλυφθούν οι στοιχειώδεις ανάγκες των σχολείων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50