01/06/2020 04:18:32

Ανατροπή στην υπόθεση της καταγγελίας ταξιτζή για βιασμό: Στη φυλακή παραμένει ο φερόμενος ως δράστης

Ανατροπή στην υπόθεση της καταγγελίας ταξιτζή για βιασμό: Στη φυλακή παραμένει ο φερόμενος ως δράστης - Media

 

Παρά τις πληροφορίες ότι η σχετική έρευνα δεν έδειξε «περίεργες» ουσίες στο αίμα του ταξιτζή, ούτε βρέθηκε DNA του φερόμενου ως δράστη, στη φυλακή παραμένει ο ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό οδηγού ταξί, καθώς το αίτημα αποφυλάκισής του στην ανακρίτρια απορρίφθηκε.

Συγκεκριμένα, με διάταξή της, η δικαστική λειτουργός δεν έκανε δεκτή την αίτηση του κατηγορούμενου να αντικατασταθεί η προσωρινή του κράτηση με περιοριστικούς όρους.
 
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συσχετιστεί με τη δικογραφία οι τοξικολογικές εξετάσειςζ. Σε αυτές αναφέρεται ότι δεν ευρέθησαν ουσίες στο αίμα του ταξιτζή, αν και καταγράφεται κατά πληροφορίες το ενδεχόμενο να να οι συγκεντρώσεις να είναι πολύ χαμηλές.
 
Παράλληλα, προς το παρόν, αναφέρουν πηγές πως δεν έχει εντοπιστεί γενετικό υλικού του ταξιτζή σε αντικείμενα του ηθοποιού, ούτε και του ηθοποιού στο σώμα του θύματος.
 
Πληροφορίες: news247.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.