search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:25
MENU CLOSE

Φρίκη: Μάγειρας ειδικός στο ντονέρ κατηγορείται ότι μακέλεψε την κόρη του (Photos)

21.01.2019 16:58
Φρίκη: Μάγειρας ειδικός στο ντονέρ κατηγορείται ότι μακέλεψε την κόρη του (Photos) - Media

Μπροστά σε μια φρικιαστική υπόθεση δολοφονίας κόρης από πατέρα βρίσκονται οι αρχές που κλήθηκαν να ερευνήσουν την εξαφάνιση μιας νεαρής γυναίκας, μέλη της οποία βρέθηκαν τυχαία.

Συγκεκριμένα, ο σεφ ειδικευμένος στο ντονέρ κεμπάπ, Χασλάν Ουσλού κατηγορείται ότι δολοφόνησε και κατακρεούργησε την 32χρονη κόρη του, Ντιντέμ, η οποία έκανε καριέρα ως χορεύτρια της κοιλιάς.

Η αστυνομία του Κεσλάν στη βορειοδυτική Τουρκία, προχώρησε στη σύλληψη του Οσλού, μετά την ανακάλυψη του πτώματος της Ντιντέμ, το οποίο είχε διαμελιστεί με μαγειρικό μαχαίρι ειδικό για το κρέας του κεμπάπ.

Το πτώμα βρέθηκε τυχαία σε δάσος της περιοχής και ο Ουσλού μετά τη σύλληψή του ομολόγησε τη δολοφονία της κόρης του μετά από οικογενειακό καυγά. Σημειώνεται ότι η αστυνομία συνέλαβε και τη σύζυγο και το γιο του Ουσλού.

Ο πατέρας ομολόγησε  ότι διαμέλησε την κόρη του και έκρυψε τα μέλη της σε παρακείμενο δάσος, προκειμένου να αποκρύψει το έγκλημά του και φέρεται να έδειξε στις αρχές τα σημεία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:25