search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:31
MENU CLOSE

Μοντέλο του Playboy δίνει τη μάχη με τον καρκίνο (Photos)

22.01.2019 10:37
Μοντέλο του Playboy δίνει τη μάχη με τον καρκίνο (Photos)  - Media

 

Η Κέρι Πάρκερ είναι ένα μοντέλο από την Αγγλία.

Έχει στεφθεί Μις Αγγλία και στη συνέχεια έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο σπίτι του Χιου Χέφνερ και τις φωτογραφήσεις της για το playboy.

Η Κέρι τα τελευταία 5 χρόνια δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της. Διαγνώστηκε ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο.

Αμέσως μετά την πρώτη επέμβαση οι γιατροί της είπαν ότι θα ζήσει για άλλα 2 χρόνια. Όμως η Κέρι δεν το έβαλε κάτω. Πολέμησε με κάθε τρόπο την ασθένεια. Οι εξετάσεις τον αμέσως επόμενο καιρό έδειξα ότι ο καρκίνος είχε γίνει διάσπαρτος.

Δεν μπορούσε να γίνει άλλη εγχείρηση και οι γιατροί της πρότειναν να ξεκινήσει χημειοθεραπείες. Έξη κύκλους χημειοθεραπείας και έναν κύκλο ακτινοθεραπείας.

Τότε αποφάσισε να ξεκινήσει εναλλακτική θεραπεία, με αμφίβολα αποτελέσματα. Εντόπισε μια κλινική στις ΗΠΑ που χρησιμοποιούν λάδι κάνναβης για την αντιμετώπιση του καρκίνου και όπως λέει η ίδια οι γιατροί την πληροφορούν πως οι καρκινικοί της όγκοι δεν παρουσιάζουν αύξηση πλέον.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:30