search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:25
MENU CLOSE

Τα τελευταία συγκλονιστικά λόγια του ποδοσφαιριστή πριν πέσει το αεροπλάνο: «Φοβάμαι. Το σκάφος διαλύεται»

23.01.2019 09:42
Τι έδειξε η νεκροψία για Σάλα - Media

 

Ο Αργεντίνος παίκτης της Κάρντιφ είχε ένα άσχημο προαίσθημα πριν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος. Το εκμυστηρεύτηκε στον καλύτερο του φίλο. «Φοβάμαι δεν θέλω να μπω» είπε ο Εμιλιάνο Σάλα.

Ο ίδιος λίγο πριν την πτώση άρχισε να αφήνει μηνύματα στην εφαρμογή Whatsapp: «Πώς τα πάτε παιδιά; Δεν φαντάζεστε πόσο κουρασμένος νιώθω τώρα. Ήμουν στην Νάντη για να τακτοποιήσω κάποιες εκκρεμότητες, και δεν κάθισα λεπτό. Τώρα ταξιδεύω με ένα αεροπλάνο που μοιάζει να διαλύεται στον αέρα. Πηγαίνω στο Κάρντιφ, είναι τρελό, και από αύριο ξεκινάω προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα», έλεγε σε ένα του μήνυμα και σε κάποιο άλλο: «Τι γίνεται παιδιά, όλα καλά; Αν δεν έχετε νέα μου σε περίπου μιάμιση ώρα, ίσως πρέπει να ενημερώσετε να στείλουν κάποιον να με βρει. Αρχίζω και φοβάμαι».

Το αεροπλάνο, ένα εξαθέσιο παιπερ μαλιμπου θα πετούσε από τη Νάντη της Γαλλίας προς το Κάρντιφ της Αγγλίας προκειμένου το νέο απόκτημα της Κάρντιφ να ενταχθεί στην ομάδα. Η μεταγραφή είχε στοιχίσει 15.000.000 ευρώ. Επάνω από το στενό της Μάγχης τα ραντάρ έχασαν το στίγμα του αεροπλάνου.

Έχουν περάσει περισσότερες από 36 ώρες και οι πιθανότητες να βρεθεί ζωντανός ο ποδοσφαιριστής είναι μηδαμινές, σύμφωνα με τους ειδικούς εμπειρογνώμονες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50