search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:11
MENU CLOSE

Σοκ στον Παναθηναϊκό – Χάνει όλη τη σεζόν με ρήξη χιαστού ο Παππάς

23.01.2019 13:36
Νίκος Παππάς για καταδίκη Χρυσής Αυγής: «Έλα Στηβ να κοουτσάρεις τους φίλους σου» (photo) - Media

 

Τεράστιο πλήγμα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό που πλέον δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νίκο Παπά. Ο Έλληνας γκαρντ υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν!

O 29χρονος άτυχος παίκτης τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση των «πρασίνων» λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για το Τελ Αβίβ ενόψει του αγώνα με την Μακάμπι για την 20η αγωνιστική της EuroLeague.

Μάλιστα αυτή είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του που τραυματίζεται τόσο σοβαρά, καθώς είχε υποστεί ξανά ρήξη χιαστού τον Μάιο του 2015 και πιο συγκεκριμένα σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Κολοσσό. Βέβαια τώρα ο τραυματισμός είναι στο άλλο πόδι (τότε στο δεξί, τώρα στο αριστερό) ωστόσο ο μεγάλος άτυχος των «πρασίνων» θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Ο Παππάς έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια της EuroLeague φέτος, έχοντας κατά μέσο όρο 6,8 πόντους και 1,2 ασίστ ανά 18 λεπτά συμμετοχής. Αντίστοιχα στο πρωτάθλημα της Basket League είχε 11 πόντους σε κάθε ματς, 2,5 ασίστ και 1,5 ριμπάουντ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:07