26/02/2020 20:27:45

Άδωνις Γεωργιάδης: H Συμφωνία των Πρεσπών θα επιφέρει αστάθεια στα Βαλκάνια

Άδωνις Γεωργιάδης: H Συμφωνία των Πρεσπών θα επιφέρει αστάθεια στα Βαλκάνια - Media

 

Την άποψη του ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα επιδεινώσει τις σχέσεις των δύο κρατών και θα επιφέρει αστάθεια στα Βαλκάνια, εξέφρασε από το βήμα της Βουλής οαντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Αυτή η συμφωνία δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα και οι σχέσεις μας θα είναι χειρότερες, αργά ή γρήγορα θα αρχίσουν τις προκλήσεις και ο ελληνισμός δεν θα μπορεί να το ανεχθεί, θα υπάρξει αρνητικό κλίμα στην Ελλάδα και αστάθεια στα Βαλκάνια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης και στη συνέχεια εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Έλενα Κουντουρά αλλά και τον υφυπουργό Εξωτερικών Μάρκο Μπόλαρη.

«Ωραίο το υπουργείο Τουρισμού, παραμείνατε μόνον για ίδιον όφελος κι είναι πραγματική ντροπή», είπε και αναφέρθηκε σε μια σκέψη που τον ενοχλεί.

«Όταν έρθει ο Ζάεφ στην Ελλάδα θα γράφουν τα super «πρωθυπουργός Μακεδόνων», θα πρέπει εγώ να δεχθώ για την υπόλοιπη ζωή μου ότι Μακεδόνες είναι αυτοί κι όχι εγώ που είμαι από το Αμύνταιο της Φλώρινας;»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.