search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:49
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο νοσοκόμος που βίασε και άφησε έγκυο γυναίκα που ήταν σε κώμα για 10χρόνια (Photos)

24.01.2019 10:00
Αυτή είναι η πραγματική Ραπουνζέλ - Τα μαλλιά της έχουν μήκος 1 μέτρο και 90 εκατοστά (Photos) - Media

 

Το DNA αποκάλυψε ποιος ήταν ο βιαστής μιας τετραπληγικής γυναίκας που τα τελευταία 26 χρόνια βρίσκεται σε κατάσταση κώματος καθηλωμένη στο κρεβάτι ενός κέντρου φροντίδας στο Φοίνιξ στην Αριζόνα.

Ο βιαστής είναι ένας νοσοκόμος, ο 36χρονος Νάθαλ Σάδερλαντ ο οποίος πλέον αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της σεξουαλικής επίθεσης και της κατ’ εξακολούθηση κακοποίησης και βιασμού, ευάλωτου ενηλίκου.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γιατροί παρατήρησαν την κοιλιά της γυναίκας σε κώμα να φουσκώνει. Της έκαναν εξετάσεις και διαπίστωσαν ότι ήταν έγκυος. Πράγμα αδύνατον αφού δεν είχε ερωτικές επαφές με κανένα μιας και βρισκόταν σε κώμα επί 26 χρόνια.

Ενημέρωσαν την αστυνομία η οποία ανέλαβε να διερευνήσει το θέμα. Ήταν σίγουροι ότι επρόκειτο για βιασμό. Πήραν DNA από όλο το προσωπικό του κέντρου και έτσι εντόπισαν τον δράστη.

Ο δράστης με καταγωγή από την Αϊτή, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, προφυλακίστηκε με χρηματική εγγύηση μισού εκατομμυρίου δολαρίων.

Ο 36χρονος εργαζόταν στο συγκεκριμένο κέντρο υγείας εδώ και οκτώ χρόνια. Άτομα του περιβάλλοντός του τον χαρακτηρίζουν ως «αφοσιωμένο χριστιανό» που προσέφερε εθελοντική εργασία και συμμετείχε σε ένα ραπ χριστιανικό συγκρότημα. Σύμφωνα με τους γείτονές του, ο 36χρονος έδινε την εντύπωση ενός ευτυχισμένου οικογενειάρχη που λάτρευε τη δουλειά του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50