07/07/2020 22:24:40

Ζουράρις: Μην με ακρωτηριάσετε!

Ζουράρις: Κι εμένα να πρότεινε ο Μητσοτάκης για ΠτΔ, δεν θα με ψήφιζα - Media

 

« «Μας είπαν θα νικήσετε αν υποταχθείτε. Το κάναμε και βρήκαμε την στάχτη. Μας είπαν ότι θα νικήσετε αν αγαπήσετε τους κλέφτες Σκοπιανούς. Αγαπήσαμε και βρήκαμε την στάχτη» ανέφερε από το βήμα της Βουλής, ο κ. Κώστας Ζουράρις χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει αν η φράση του ήταν αυτοκριτική για την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσε πριν απο λίγες ημέρες στην κυβέρνηση Τσίπρα.

«Μην με ακρωτηριάσετε εμένα τον Μακεδόνα. Μην επιτρέψετε στους Σκοπιανούς να σακατέψουν εμένα», είπε ακόμα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ απευθυνόμενος στους βουλευτές.

«Θα παραπέμψω στην έλλειψη λογικών αλληλουχιών και η έλλειψη αυτών των αλληλουχιών σακατεύουν εμάς τους Μακεδόνες. Πρέπει να υπάρχει η διάκριση μεταξύ της δικής μου ετερότητας με την ετερότητα του άλλου. Εγώ δεν είμαι Φωτεινή και η Φωτεινή δεν είναι Κωστας και για να υπάρξει αυτή η διάκριση πρέπει να υπάρξει όνομα. Όνομα και άνθρωπος είναι συμφυή. Δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς το όνομα και χωρίς όνομα είναι αγέλη – εσμός. Τι συμβαίνει επομένως αυτή την στιγμή; Όταν παραπέμψουμε στα αναλυτικά πρότερα στο 70Α θα διαπιστώσουμε ότι εγώ έχω το εξής. Είμαι το ου ον γιατί είμαι 2.500 μακεδόνας ή το πρότερο γενομένου σε σχέση με τους Σκοπιανούς», πρόσθεσε.

«Οι Σκοπιανοί είναι ύστερον γέγονε το πράγμα. Αρα τι έχουμε με την επισημοποίηση με την μόνη κρατική υπόσταση αν εγκριθεί ή αν φτάσουμε σε αυτή την κακία; Εγώ ο Μακεδόνας θα είμαι παρατσούκλι γιατί το ασκούν εξουσία στον πλανήτη είναι αυτοί που έχουν κλέψει το όνομα. Έχουν κλέψει το όνομα από εμένα που είμαι ο κτητορικός ο Μακεδόνας» κατέληξε ο κ. Ζουράρις.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.