search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:58
MENU CLOSE

Απίστευτη κίνηση υπό βροχή στο κέντρο της Αθήνας – Στα όρια τους οι οδηγοί (live χάρτης)

25.01.2019 06:36
Χάος στην Αθηνών - Κορίνθου μετά από καραμπόλα - Ουρές χιλιομέτρων στο ύψος της Νέας Περάμου - Media

 

Σοβαρότατα προβλήματα έχει δημιουργήσει από το πρωί η έντονη βροχή που πέφτει στην πόλη. Τα αυτοκίνητα σε κάθε μεγάλο οδικό άξονα είναι σχεδόν ακινητοποιημένα και οι τροχονόμοι κάνουν ότι μπορούν.

Πολύ σοβαρά είναι τα προβλήματα στην Κηφισού, στην άνοδο και στην κάθοδο, στην κάθοδο της Κηφισίας και της Κατεχάκη, στην Μεσογείων, στην άνοδο της Συγγρού, την Βασιλίσσης Σοφίας, την Αλεξάνδρας, την Λιοσίων, την Αχαρνών και την Πατησίων, αλλά και στον Πειραιά.

Δείτε ζωντανά την κίνηση στους δρόμους (κάντε κλικ στον χάρτη)

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες από τους ισχυρούς ανέμους

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες έχουν προκαλέσει οι ισχυροί νότιοι άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά τα 9. Από το λιμάνι του Πειραιά, δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, ενώ τα δρομολόγια των πλοίων για τον Αργοσαρωνικό εκτελούνται μόνο από πλοία συμβατικού τύπου. Κλειστή είναι η γραμμή Πάχη Μεγάρων-Φανερωμένη Σαλαμίνας.

Σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Κλειστές είναι οι γραμμές Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα, Αρκίτσα-Αιδηψός, Καβάλα-Πρίνου, Ηγουμενίτσα-Λευκίμη, Βόλος-Σποράδες, Κυλλήνη-Πόρος Κεφαλλήνιας και Κυλλήνη Ζάκυνθος.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν ακυρώσεις η τροποποιήσεις δρομολογίων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:57