21/10/2019 04:56:41
28.1.2019 / ΣΤAΘΗΣ Σ.
Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ, τεύχος 2057 στις 24-1-2019

Αιθαλομίχλη

Αιθαλομίχλη  - Media

 

Στην Ελλάδα ψηφίζουμε μια Συμφωνία (των Πρεσπών) για το Σύνταγμα (των Σκοπίων), το οποίο όμως δεν γνωρίζουμε πώς θα είναι. Λογικόν.

Η Χρυσή Αυγή κορδακίζεται και ωρύεται για τη Μακεδονία, την οποίαν οι ιδεολογικοί της πρόγονοι είχαν παραδώσει στη Βουλγαρία! Λογικόν.

Η ΕΡΤ είναι πεπεισμένη ότι η Άκρα Δεξιά (ίσως και ο κ. Δένδιας) οργάνωσε πραξικόπημα για να καταλάβει το Κοινοβούλιο! (Ευτυχώς που ο κ. Βούτσης βάστηξε, ως άλλος Αλιέντε, άμυνα και τα δακρυγόνα παρέμειναν δημοκρατικά)! Λογικόν.

Ο Τσίπρας κάνει κινήσεις, ανοίγματα και σχεδιασμούς στην κορυφή, όπου κινούνται… Ραγκούσης, Θεοχαρόπουλος και άλλοι (ισοϋψείς), πιστεύοντας ότι αυτές οι κινήσεις έχουν αντίκρισμα στη βάση. Λογικόν.

Οι απόγονοι των θυμάτων του παρακράτους, όταν αυτό οργάνωνε αντισυγκεντρώσεις κατά της Αριστεράς, οργανώνουν τώρα και οι ίδιοι αντισυγκεντρώσεις! Λογικόν.

Η ΔΗΜΑΡ (ύστερα από έρευνες του Εθνικού Αστεροσκοπείου) εμφανίζεται να εκπροσωπεί περισσότερα από τέσσερα στελέχη, οκτώ οπαδούς, 10.000 σελίδες στις εφημερίδες και 200.000 ώρες στην τηλεόραση. Έχουν τερματίσει τα κοντέρ. Λογικόν.

Ο κ. Ραγκούσης που τώρα ψηφίζει Τσίπρα δαγκωτό (ακόμα κι αν χρειασθεί να δαγκώσει τη Φώφη) συγκλόνισε το πανελλήνιο ομολογώντας ότι «αναγκάσθηκε να γίνει υπουργός» στις κυβερνήσεις Γιωργάκη και Παπαδήμου! (Συγκλονιστικό αλλά και αυτό) λογικόν.

Ο κ. Πάιατ τακτοποίησε την Ουκρανία (και την άφησε μισή). Τώρα τακτοποιεί εμάς, τη FYROM και το Κοσσυφοπέδιο. Λογικόν.

***

Πολύ βαριά τα χημικά, αδερφούλη μου! Βαράνε στο κεφάλι…

 

Γενικευμένη Ύβρις

Δειλά στην αρχή, γενικευμένα στη συνέχεια ο όρος «Μακεδονομάχος» έλαβε κατ’ αυτάς αρνητική έννοια. Χρησιμοποιείται υποτιμητικά από τους εθνομηδενιστές κι απ’ όλους τους δασύτριχους τάχα αριστερούς που υποστηρίζουν την Αμερικανική «λύση» του Σκοπιανού. Το παράδοξον είναι ότι ελάχιστοι αντιδρούν σε αυτήν τη σκύλευση. Είναι σαν να μην αντέχει πια η Ελλάδα την Ιστορία της… 

Email: stathispontiki@gmail.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.