search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:15
MENU CLOSE

Κωνσταντοπούλου: Τσίπρας και Καμμένος αλληλοεκβιάζονται – Οπως κάνουν οι μαφίες

26.01.2019 07:22
Κωνσταντοπούλου: Τσίπρας και Καμμένος αλληλοεκβιάζονται - Οπως κάνουν οι μαφίες   - Media

 

Επί ψηφισμένου νομοσχεδίου που ορίζει σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, αρκούν οι υπογραφές 120 βουλευτών για να διενεργηθεί δημοψήφισμα», δήλωσε η πρώην η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, καταλόγισε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι αν μπορούσε, δεν θα έκανε εκλογές. Έκανε επίσης λόγο για παραβίαση της λαϊκής εντολής «για να τους τσιμπάει το μάγουλο η Μέρκελ».

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας ανέφερε για τους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένο ότι «αλληλοεκβιάζονται όπως κάνουν οι μαφίες». Επανέλαβε επίσης την πρόσκλησή της προς τον Πρωθυπουργό για ντιμπέιτ.

Με αφορμή σχετική αναφορά της πρώην προέδρου της Βουλής για δημοψήφισμα, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι 120 βουλευτές μπορούν να καταθέσουν αίτημα για δημοψήφισμα, ωστόσο χρειάζεται πλειοψηφία 180 βουλευτών για να εγκριθεί.

Συνεπώς, συμπλήρωσε, δεν αρκούν λοιπόν 120 βουλευτές για δημοψήφισμα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:14