search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:57
MENU CLOSE

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία: Αποδοκίμασαν Παυλόπουλο, Νοτοπούλου, Φάμελλο! (Video)

27.01.2019 16:49
Ένταση μεταξύ Κικίλια – Μαλέλη στον αέρα του OPEN (Video) - Media

Μικροεπεισόδια με χημικά επικράτησαν το απόγευμα της Κυριακής στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης, με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, στην πόλη.

Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα τόσο κατά πολιτικών όσο και κατά του προέδρου της Δημοκρατίας, όπως «Προκόπη προδότη», και προσπάθησαν να σπάσουν τον φραγμό των ΜΑΤ κάτω από το Μέγαρο Μουσικής, στη συμβολή των οδών Κάλλας και 25ης Μαρτίου, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά.

Η ένταση, ωστόσο, εκτονώθηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Η Επιτροπή για τη Μακεδονία απηύθυνε μάλιστα από το Σάββατο διαδικτυακό κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, με αίτημα προς τον πρώτο πολίτη της χώρας να μην επικυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών που ψηφίστηκε από την ελληνική Βουλή.

«Αξιότιμε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλε. Γνωρίζετε πολύ καλά και έχετε ο ίδιος δηλώσει, πως η Ελλάδα αποτελεί την μόνη νησίδα περιφερειακής σταθερότητας σε μια ευρύτερη περιοχή που κατακλύζεται από την δράση δυνάμεων αναθεωρητικών, που επιμένουν σε αλυτρωτικές βλέψεις ικανές να πυροδοτήσουν ένα ντόμινο αλλαγής συνόρων» ανέγραφε το διαδικτυακό κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα.

Γιουχάισμα σε Νοτοπούλου – Φάμελλο

Διαδηλωτές αποδοκίμασαν έντονα την υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, καθώς και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, κατά την άφιξη τους στο Μέγαρο Μουσικής.

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:56