search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:22
MENU CLOSE

Πέταγε «φωτιές» ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη

27.01.2019 19:40
Πέταγε «φωτιές» ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη - Media

 

Ο Ολυμπιακός είχε ουσία στο παιχνίδι του, οι παίκτες του έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη και τελικά την πήραν στην Τρίπολη με 2-0 επί του Αστέρα.

Οι «ερυθρόλευκοι», που γνώριζαν πριν το ματς ότι δεν είχαν κανένα περιθώριο για απώλεια βαθμών μετά το 4-0 του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ, μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και από τη στιγμή που προηγήθηκαν πριν το ημίωρο με τον Φορτούνη, στη συνέχεια δεν είχαν κανένα πρόβλημα για να πάρουν το «τρίποντο» και να διατηρηθούν στο -8 από τους πρωτοπόρους, Θεσσαλονικείς.

Η ομάδα του Μαρτίνς ξεκίνησε με το γνώριμο τρόπο παιχνιδιού της, δηλαδή με πίεση ψηλά στον αντίπαλο, τρέξιμο και ταχύτητα στην κυκλοφορία της μπάλας.

Απείλησε μόλις στο 4΄, όταν ο Ποντένσε σούταρε από το ύψος της περιοχής, ο Παπαδόπουλος απέκρουσε και στη συνέχεια νέο σουτ του Καμαρά βρήκε σε συμπαίκτη του και κατέληξε άουτ. Στο 8΄ ένα φάουλ του Χριστοδουλόπουλου πέρασε λίγο άουτ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα οι Αρκάδες «άγγιξαν» πρώτοι το γκολ: στο 24΄ ο Τσιλιανίδης γύρισε την μπάλα από δεξιά, ο Φερνάντεθ πλάσαρε με το δεξί στην κίνηση και η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Σα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, ο Φορτούνης δεν λάθεψε στο τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο, ύστερα από την έξοχη πάσα του Χριστοδουλόπουλου και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι «κατέβασαν ταχύτητα», δίνοντας ευκαιρία στον Αστέρα να κερδίσει κάποια μέτρα στο γήπεδο αλλά χωρίς να γίνει απειλητικός ως το τέλος του ημιχρόνου.

Τα πάντα τελείωσαν με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Ο Ολυμπιακός «αγκάλιασε» τη νίκη με τον Φορτούνη αυτή την φορά να γίνεται δημιουργός και ο Χριστοδουλόπουλος εκτελεστής, για το 2-0 στο 50΄.

Στη συνέχεια το παιχνίδι «άνοιξε», με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκουν χώρους και να απειλούν με τον Χριστοδουλόπουλο στο 68΄ (σουτ μόλις άουτ) και τον Ποντένσε εις διπλούν (71΄, 72΄), με τον Πορτογάλο να μην μπορεί να νικήσει και στις δύο περιπτώσεις τον Παπαδόπουλο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50