search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:59
MENU CLOSE

Γνωστό τηλεοπτικό μοντέλο θύμα ρατσιστικής επίθεσης λόγω καταγωγής 

29.01.2019 08:10
Γνωστό τηλεοπτικό μοντέλο θύμα ρατσιστικής επίθεσης λόγω καταγωγής  - Media

 

Ρατσιστική επίθεση μέσω Instagram δέχτηκε πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model Χριστίνα Σκούρα. Το μοντέλο που κατάγεται από την Αλβανία έλαβε ένα μήνυμα στον λογαριασμός της λέγοντας «Ήρθατε όλοι στην Ελλάδα και γίνατε κάτι..» 

της έγραψε κάποιος στο inbox μαζί με μία φωτογραφία στην οποία η Χριστιάννα Σκούρα ποζάρει με την κορδέλα της Μις Αλβανία.

Η πρώην παίκτρια του GNTM δεν έκρυψε ποτέ την καταγωγή της αλλά ούτε και το γεγονός ότι είχε κατακτήσει στο παρελθόν τον συγκεκριμένο τίτλο ομορφιάς.

Η Χριστιάννα Σκούρα δημοσίευσε το ρατσιστικό μήνυμα που δέχτηκε στο Instagram γράφοντας: «Ντροπή, το λιγότερο».

«Η αλήθεια είναι πως ούτε το ονοματεπώνυμό μου ούτε και το παρουσιαστικό μου προδίδουν την καταγωγή μου, παρ’όλα αυτά δεν διανοήθηκα ποτέ να αποκρύψω τον τόπο από τον οποίο κατάγομαι. Θύμα ρατσισμού δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να γίνει ποτέ, καθώς πιστεύω ότι έχω δυνατό χαρακτήρα και δύσκολα θα με επηρεάσει το αρνητικό σχόλιο οποιουδήποτε ενστερνίζεται ρατσιστικές απόψεις», είχε πει η πρώην παίκτρια του GNTM σε παλαιότερη συνέντευξη αναφέροντας ότι αγαπάει πολύ τόσο την Αλβανία όσο και την Ελλάδα και δεν τις ξεχωρίζει.

Η επίθεση

Η Χριστιάννα Σκούρα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Christianna Skoura (@christianna_skoura) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Christianna Skoura (@christianna_skoura) on

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50