search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:04
MENU CLOSE

Αυτή είναι η Ρωσίδα Κιμ Καρντάσιαν – Δείτε πως την άλλαξαν οι πλαστικές (Photos)

01.02.2019 10:55
Αυτή είναι η Ρωσίδα Κιμ Καρντάσιαν – Δείτε πως την άλλαξαν οι πλαστικές (Photos)  - Media

 

Κάποτε ήταν ένα κοριτσάκι σαν όλα τα άλλα. Η Εκατερίνα Γκαλιτσένκο όμως ήθελε να ξεχωρίζει. Ήθελε να μοιάζει σαν την Κιμ Καρντάσιαν. Προσέτρεξε στους πλαστικούς για να της αλλάξουν την εμφάνιση. Ξαφνικά η Εκατερίνα απέκτησε τεράστιο στήθος, ξαγνικά η κοιλιά της έγινε επίπεδη, η μέση της έγινε δαχτυλίδι και τα οπίσθια της άρχισαν να ξεχωρίζουν καλοσμιλευμένα. Το πρόσωπο της δε απέκτησε ομορφότερη μύτη, και τα χείλη της φούσκωσαν.

Η αλλαγή είναι εμφανής αλλά η ίδια η Εκατερίνα η οποία είδε τους ακόλουους της να αυξάνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κατηγορηματική: «Δεν έχει μπει νυστέρι επάνω μου».

Τι ήταν να γράψει αυτή την πρόταση. Κάποιοι έψαξαν και βρήκαν φωτογραφίες της πριν από τρια χρόνια και τις συνέκριναν με το σήμερα. «Μας κοροιδεύεις» της έγραψαν, «τι έχεις να πεις για αυτές» τη ρωτούσαν. Η Εκατερίνα όμως το βιολί της. «Δεν έχει μπει νυστέρι πάνω μου» λέει και τονίζει ότι για την αλλαγή της εμφάνισης της ευθύνεται η διατροφή της και οι πολλές ώρες που περνάει στο γυμναστήριο.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα συμπεράσματα δικά σας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50