search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:43
MENU CLOSE

Θα κοιμηθούν στη Βουλή οι εργαζόμενοι με «Stage»

29.01.2010 07:09
Θα κοιμηθούν στη Βουλή οι εργαζόμενοι με «Stage» - Media

Επανέρχονται δριμύτεροι  οι εργαζόμενοι με συμβάσεις Stage προκειμένου με δυναμικές κινητοποιήσεις να  διεκδικήσουν τα αιτήματά τους.Η αρχή των κινητοποιήσεων τους θα είναι σήμερα το πρωί με συγκέντρωση έξω από τη Βουλή όπου σχεδιάζουν να παραμείνουν σε αντίσκηνα επί τρεις ημέρες. Μεγάλη κινητοποίηση αναμένεται να πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου όπου θα συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Επανέρχονται δριμύτεροι  οι εργαζόμενοι με συμβάσεις Stage προκειμένου με δυναμικές κινητοποιήσεις να  διεκδικήσουν τα αιτήματά τους.

Η αρχή των κινητοποιήσεων τους θα είναι σήμερα το πρωί με συγκέντρωση έξω από τη Βουλή όπου σχεδιάζουν να παραμείνουν σε αντίσκηνα επί τρεις ημέρες. Μεγάλη κινητοποίηση αναμένεται να πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου όπου θα συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν α) ανανέωση των συμβάσεων τους β) κατοχύρωση των ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων και γ) εφαρμογή των συλλογικών συμβάσεων εργασίας τους. Επίσης σημειώνουν ότι «εάν υποτίθεται ότι διαμέσου αυτού του προγράμματος αποκτήσαμε εργασιακή εμπειρία, ώστε να βγούμε στην αγορά εργασίας και να διεκδικήσουμε καλύτερες θέσεις το μόνο που γίνεται είναι ότι για 18 μήνες ενώ είμαστε παραγωγικοί και χρήσιμοι και καλύπτουμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες, λήγει η σύμβασή μας και μας δίνουν εισιτήριο για το δρόμο της ανεργίας, ακριβώς τη στιγμή που η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει τη πόρτα της χώρας μας και υπάρχει ραγδαία αύξηση της ανεργίας.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50