28/05/2020 16:34:28
29.1.2010

Θα κοιμηθούν στη Βουλή οι εργαζόμενοι με «Stage»

Θα κοιμηθούν στη Βουλή οι εργαζόμενοι με «Stage» - Media

Επανέρχονται δριμύτεροι  οι εργαζόμενοι με συμβάσεις Stage προκειμένου με δυναμικές κινητοποιήσεις να  διεκδικήσουν τα αιτήματά τους.

Η αρχή των κινητοποιήσεων τους θα είναι σήμερα το πρωί με συγκέντρωση έξω από τη Βουλή όπου σχεδιάζουν να παραμείνουν σε αντίσκηνα επί τρεις ημέρες. Μεγάλη κινητοποίηση αναμένεται να πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου όπου θα συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν α) ανανέωση των συμβάσεων τους β) κατοχύρωση των ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων και γ) εφαρμογή των συλλογικών συμβάσεων εργασίας τους. Επίσης σημειώνουν ότι «εάν υποτίθεται ότι διαμέσου αυτού του προγράμματος αποκτήσαμε εργασιακή εμπειρία, ώστε να βγούμε στην αγορά εργασίας και να διεκδικήσουμε καλύτερες θέσεις το μόνο που γίνεται είναι ότι για 18 μήνες ενώ είμαστε παραγωγικοί και χρήσιμοι και καλύπτουμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες, λήγει η σύμβασή μας και μας δίνουν εισιτήριο για το δρόμο της ανεργίας, ακριβώς τη στιγμή που η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει τη πόρτα της χώρας μας και υπάρχει ραγδαία αύξηση της ανεργίας.»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.