search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:24
MENU CLOSE

ANT1: Πάνω από 1 εκατ. τηλεθεατές είδαν «Your Face Sounds Familiar» – Οι επόμενες μεταμορφώσεις

04.02.2019 15:02
ANT1: Πάνω από 1 εκατ. τηλεθεατές είδαν «Your Face Sounds Familiar» - Οι επόμενες μεταμορφώσεις - Media

 

Πρώτο στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού ήρθε την Κυριακή 03 Φεβρουαρίου, το δεύτερο LIVE του σόου μεταμφιέσεων «Your Face Sounds Familiar» με μερίδιο τηλεθέασης 22,9% στο δυναμικό κοινό «18-54». Σε απόλυτο αριθμό το δεύτερο LIVE παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 1.132.808 τηλεθεατές.

Κάθε Κυριακή στις 20:45 τα μεγαλύτερα αστέρια της παγκόσμιας και εγχώριας μουσικής βιομηχανίας «ζωντανεύουν» στο υπερσύγχρονο πλατό του «Your Face Sounds Familiar».

Οι δέκα διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους με τις μεταμφιέσεις τους. Την παράσταση έκλεψε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία βγήκε νικήτρια του δεύτερου LIVE ως Δήμητρα Γαλάνη.

Ο νικητής της βραδιάς προσέφερε τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ψηφοφορία του κοινού, στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Έτσι, η νικήτρια του δεύτερου LIVE, Κατερίνα Στικούδη, προσέφερε τα έσοδα στον σύλλογο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Φάρος Ζωής».

Από τους διαγωνιζόμενους, ο Αργύρης Αγγέλου ενσάρκωσε τον Χρήστο Θηβαίο, ο Ευθύμης Ζησάκης τον Λευτέρη Πανταζή, η Μελίνα Μακρή την Christina Aguilera, ο Βαγγέλης Παναγόπουλος τον Στέλιο Καζαντζίδη, η Κατερίνα Στικούδη τη Δήμητρα Γαλάνη, ο Ίαν Στρατής τον Freddie Mercury, ο Πασχάλης Τσαρούχας τον Τζον Τίκη, η Εύα Τσάχρα την Camila Cabello, η Ελένη Φιλίνη τον Τόνι Σφήνο και η Χρύσπα την Καίτη Γαρμπή.

Για το 3ο LIVE το απρόβλεπτο buzzer του Your Face Sounds Familiar «έδειξε» τις εξής μεταμορφώσεις (αλφαβητικά):

– Αργύρης Αγγέλου: Cher (Battle of Stars)

– Ευθύμης Ζησάκης: Πάνος Μουζουράκης

– Μελίνα Μακρή και Πασχάλης Τσαρούχας: Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας

– Βαγγέλης Παναγόπουλος: Drake

– Κατερίνα Στικούδη: Cher (Battle of Stars)

– Ίαν Στρατής: Νίκος Οικονομόπουλος

– Πασχάλης Τσαρούχας: Τζον Τίκης

– Εύα Τσάχρα: Μαρία Κάλλας

– Ελένη Φιλίνη: Βίκυ Μοσχολιού

– Χρύσπα: Στέφανος Κορκολής

Σταθερή αξία του «Your Face Sounds Familiar» είναι η οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου, αλλά και τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας,  Αλέξης Γεωργούλης και  η Μιμή Ντενίση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50