search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:48
MENU CLOSE

«Πνίγηκε» στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ

06.02.2019 19:13
«Πνίγηκε» στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ - Media

 

Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του και με το μυαλό του να βρίσκεται στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ «τιμωρήθηκε» από τον Πανιώνιο με 2-1 και καλείται να ανατρέψει το αποτέλεσμα της Νέας Σμύρνης στον επαναληπτικό της Τούμπας.

Ο ψυχωμένος Πανιώνιος από την άλλη, εκμεταλλεύτηκε τόσο το…ερχόμενο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, όσο και το λάθος του Πασχαλάκη στο φινάλε για να φτάσει σε μια ιστορική ανατροπή και να ελπίζει βάσιμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ο Σβιντέρσκι άνοιξε το σκορ, οι Ντουρμισάι και Σταυρόπουλος υπέγραψαν την ανατροπή.

Με δυνατές μονομαχίες ξεκίνησε η αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν την κατοχή, πίεζαν για το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα και είχαν τις στιγμές τους με τους Σβιντέρσκι και Λημνιό.

Την ώρα που τα νέα αποκτήματα του δικέφαλου του Βορρά (Ίνγκασον, Ολιβέιρα, Σβιντέρσκι, Γιαννούλης) είχαν καλά δείγματα γραφής, ο Πανιώνιος αμυνόταν σωστά και κράτησε το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο. Από την άλλη όμως, οι «κυανέρυθροι» έδειχναν ακίνδυνοι επιθετικά.

Το ίδιο δυναμικά ξεκίνησε και το δεύτερο 45λεπτο ο ΠΑΟΚ και αφού προειδοποίησε με τον Πέδρο Ενρίκε, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Σβιντέρσκι στο 57’. Η όγδοη τελική του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι (έναντι…καμίας των αντιπάλων τους) αποδείχθηκε και «φαρμακερή» με τον Πολωνό φορ να εκμεταλλεύεται το λάθος του Κότνικ για το 0-1.

Το γκολ αυτό όμως αφύπνισε τους γηπεδούχους και παράλληλα επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να χαλαρώσουν ανεξήγητα.

Στην πρώτη τους πραγματικά επικίνδυνη επίσκεψη στην εστία του Πασχαλάκη, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 74’ με τον Ντουρμισάι που ανενόχλητος έκανε το 1-1.

Αίφνης ο Πανιώνιος απέκτησε τρομερή αυτοπεποίθηση και κυνήγησε το γκολ της νίκης. Κι αφού δεν το βρήκε με το ωραίο σουτ του Σπιριντόνοβιτς στο 86’, δικαιώθηκε για την επιμονή του στις καθυστερήσεις, με τη…χείρα βοηθείας βέβαια και του Πασχαλάκη που έκανε λάθος, έστρωσε τη μπάλα στον Σταυρόπουλο που χάρισε προ κενής εστίας τη νίκη στον Πανιώνιο και του έδωσε το δικαίωμα να ελπίζει ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01