04/04/2020 22:11:40

Νέα τεράστια γκάφα του Τραμπ: Επίτευγμα των ΗΠΑ η... κατάργηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (Video)

Νέα τεράστια γκάφα του Τραμπ: Επίτευγμα των ΗΠΑ η... κατάργηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (Video) - Media

 

Κάποιος να τον συμμαζέψει... Ο λόγος για τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κατάφερε για άλλη μια φορά να κάνει τεράστια γκάφα σε δημόσια εμφάνισή του.

Μιλώντας σε εκδήλωση με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Πρωινό Εθνικής Προσευχής» ο Τραμπ μπέρδεψε τα λόγια του και τα πράγματα έγιναν πολύ περίεργα.

Συγκεκριμένα, θέλοντας να υπογραμμίσει την αξία της πίστης, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι «από την ίδρυση του κράτους μας, μερικά από τα μεγαλύτερα βήματά μας -η ανεξαρτησία μας, η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η ψήφος των γυναικών- προήλθαν από ανθρώπους της πίστης».

 

Προφανώς, ο Τραμπ ήθελε να μιλήσει όχι κατάργηση των δικαιωμάτων, αλλά για κατάργηση των διακρίσεων, ωστόσο, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το λάθος τους προκάλεσε για άλλη μια φορά αμηχανία στους συνεργάτες του και έδωσε την ευκαιρία για πάρτι στα social media.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.