24/01/2021 21:40:24

Πρόταση Καμμένου για σύσταση Κ.Ο. από τους ανεξάρτητους βουλευτές 

Πρόταση Καμμένου για σύσταση Κ.Ο. από τους ανεξάρτητους βουλευτές  - Media

 

Σύσταση Κ.Ο. από τους 21 ανεξάρτητους βουλευτές και υπουργούς προτείνει ο Δημήτρης Καμμένος.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα έχει όλα τα προνόμια και θα έχει “δεξιό” και “αντιπολιτευτικό" χαρακτήρα. Στόχος η νέα ομάδα να αποτελείται από τουλάχιστον 10 βουλευτές.

Με δηλώσεις του στο newsit.gr ο Δημήτρης Καμμένος ενώ θεωρείται πλέον θέμα χρόνου η διάλυση της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ξεκαθαρίζει ότι ο ίδιος δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αναστρέψει αυτή την πορεία, λέγοντας πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση προσχώρησής του στο κόμμα.

Αντίθετα, όπως αποκαλύπτει στο Newsit.gr ο Δημήτρης Καμμένος την ερχόμενη εβδομάδα θα προτείνει τη σύσταση Κοινοβουλευτικής Ομάδας από τους ανεξάρτητους βουλευτές οι οποίοι μετά και τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ θα αριθμούν 21 άτομα μαζί με τους τρεις υπουργούς (Παπακώστα, Κουντουρά και Κόκκαλη).

Όπως εξηγεί ο Δ. Καμμένος θα έχει επαφές με όλους ανεξαιρέτως και με τους υπουργούς και με τον Π. Καμμένο με στόχο τη συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ο στόχος είναι τουλάχιστον 10 από τους 21 να πουν το “ναι” και να σχηματιστεί η νέα ομάδα η οποία όπως τονίζει θα έχει έναν δεξιό άξονα και αντιπολιτευτικό στίγμα.

Όπως λέει μάλιστα ο κ. Καμμένος ο ίδιος θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της νέας αυτής Κ.Ο. η οποία θα έχει όλα τα προνόμια που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής, όπως θέση στην αντιπροεδρία και στις επιτροπές, αυξημένο χρόνο για τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο κλπ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.