search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:50
MENU CLOSE

Ύστατο χαίρε στον «πατριάρχη» της ακτοπλοΐας Περικλή Παναγόπουλο από πλήθος πολιτικών και επιχειρηματιών (photos)

08.02.2019 11:57
Ύστατο χαίρε στον «πατριάρχη» της ακτοπλοΐας Περικλή Παναγόπουλο από πλήθος πολιτικών και επιχειρηματιών (photos) - Media

 

Το ύστατο «χαίρε» στον εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου είπαν εκατοντάδες άνθρωποι, συγγενείς, συνεργάτες και φίλοι. O αποκαλούμενος και ως «πατριάρχης» της ελληνικής ακτοπλοΐας έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 84 ετών, την περασμένη Τρίτη.

Το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία, που τελέστηκε στον Αγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι, έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο Επίτροπος στην ΕΕ Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος εκφώνησε και τον συγκινητικό επικήδειο, οι υπουργοί Αλέκος Φλαμπουράρης, Χριστόφορος Βερναδάκης, οι πρώην υπουργοί Φάνη Πάλλη Πεταραλιά, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο πρώην πρέοδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης, η κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και άλλοι.

Τα «φώτα» ωστόσο ήταν εστιασμένα στην κόρη του και στη συντετριμμένη σύζυγό του, Κατερίνα Παναγοπούλου.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, ο περίβολος του Αγίου Διονυσίου είχε κατακλυστεί από στεφάνια.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν και το στεφάνι του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, των οικογενειών Βαρδινογιάννη, Μυτιληναίου, του Γιώργου Μπόμπολα, του Τόλη Βοσκόπουλου και της Αντζελας Γκερέκου, της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και πολλά ακόμη.

 

Ο Περικλής Παναγόπουλος ετάφη σε οικογενειακό τάφο, στο Α’ Νεκροταφείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:50