search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:05
MENU CLOSE

Παπαχριστόπουλος: Με λένε τυχοδιώκτη και γυρολόγο. Ποιο είναι το έγκλημα μου;

08.02.2019 14:51
Παπαχριστόπουλος: Μεγάλη μου χαρά να με εντάξει ο πρωθυπουργός στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

Στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς που έχει δεχτεί για την επιλογή του να στηρίξει την κυβέρνηση, αναφέρθηκε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος στη διάρκεια της ομιλία του, στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι δέχεται πόλεμο, γιατί έχει «συνεπή στάση», ενώ άφησε υπονοούμενα για διώξεις που θα ασκηθούν και αφορούν τις έρευνες για υποθέσεις στον χώρο της Υγείας

«Κανένας πολιτικός ή διπλωμάτης δεν τόλμησε στον 20ό αιώνα να πει ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Η υποκρισία περισσεύει σε αυτή την αίθουσα. Είμαι θύμα ενός φανατισμού με μηνύματα και εμπρησμούς στο σπίτι μου» είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος, για να συνεχίσει: «Είμαι στο μάτι του κυκλώνα. Τα χίλια μύρια έχω ακούσει. Χαρακτηρισμοί όπως τυχοδιώκτης, ανήθικος, ενοικιαζόμενος, γυρολόγος και άλλα πολλά. Να πω το εξής: ποιο το έγκλημα το δικό μου και των πέντε συναδέλφων; Συμφωνήσαμε, όταν ζητήθηκε ψήφος εμπιστοσύνης, και την δώσαμε. Εχω πει ότι δεν θα συνεργήσω να πέσει η κυβέρνηση».

Και συνέχισε: «Πότε έχει τη δυνατότητα ένας βουλευτής να πει τη γνώμη του; Που είναι το έγκλημα; Ποια είναι η εκτροπή; Εγώ έχω αρθρογραφήσει εδώ και 24 χρόνια για τη σύνθετη ονομασία. Είναι θέμα του προέδρου των ΑΝΕΛ πως θα το αντιμετωπίσει. Δεν είναι εκτροπή. Έμεινα στο κόμμα μέχρι τελευταία στιγμή, ούτε καν ανεξαρτητοποιήθηκα, ωστόσο έχω δεχτεί απίστευτο πόλεμο άδικο, γιατί είχα μια συνεπή συμπεριφορά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:05