search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:31
MENU CLOSE

Άγιος Βαλεντίνος: «Χαλάστρα για ερωτευμένα ζευγαράκια» –  Το απόλυτο event για «μπάκουρες και κάφρους» στο Σύνταγμα

14.02.2019 08:59
Άγιος Βαλεντίνος: «Χαλάστρα για ερωτευμένα ζευγαράκια» -  Το απόλυτο event για «μπάκουρες και κάφρους» στο Σύνταγμα - Media

 

Με χιούμορ αντιμετωπίζουν χρήστες των social media την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, διοργανώνοντας ένα event στο Facebook με το οποίο υπόσχονται να κάνουν «χαλάστρα» στα ζευγαράκια που θα χαριεντίζονται «ανεξέλεγκτα» στο Σύνταγμα.

«Ένα event που αν όλα πάνε καλά, θα είναι το απόλυτο “must be there” για τα μπακούρια, κάφρους και όλους αυτούς τέλοσπαντων που θέλουν να είναι μόνοι τους στις 14 Φεβρουαρίου ή πολύ απλά αγαπάνε όλο τον χρόνο και η “ξενόφερτη” γιορτή του άγιου των ερωτευμένων δεν λέει και τίποτα. Θα γίνει “χαλάστρα” σε αυτούς που αγκαλιάζονται και φιλιούνται ανεξέλενκτα στους δρόμους της πόλης», αναφέρουν οι διοργανωτές.

 

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:29