search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:50
MENU CLOSE

Ξανά στο χειρουργείο ο Ούγκο Τσάβες

24.02.2012 15:28
Ξανά στο χειρουργείο ο Ούγκο Τσάβες - Media

Με χθεσινές δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, ανέφερε πως ο όγκος που ανιχνεύθηκε σε πρόσφατες εξετάσεις του, πιθανότατα είναι κακοήθης

Με χθεσινές δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, ανέφερε πως ο όγκος που ανιχνεύθηκε σε πρόσφατες εξετάσεις του, πιθανότατα είναι κακοήθης: «Κανείς δεν μπορεί να πει αυτήν την στιγμή αν είναι κακοήθης όγκος, για το λόγο αυτό πρέπει να αφαιρεθεί», ανέφερε αλλά παραδέχτηκε πως «η πιθανότητα να είναι κακοήθης είναι μεγαλύτερη».

Ο 57χρονος Τσάβες, ο οποίος εγχειρίστηκε τον περασμένο Ιούνιο για αφαίρεση όγκου αναφέρθηκε στο νέο πρόβλημα υγεία του κατά τη διάρκεια συνάντησής του με οπαδούς του, μια ημέρα πριν αναχωρήσει για την Κούβα, όπου θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση, τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

«Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι κακοήθης. Αλλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα», κατέληξε ο Τσάβες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:50