search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:21
MENU CLOSE

Αποκαλύψεις της Ναταλίας Γερμανού για το πρόωρο φινάλε του «Τι λέει;»: Ήταν αγκαλιασμένοι (Video)

16.02.2019 14:01
Αποκαλύψεις της Ναταλίας Γερμανού για το πρόωρο φινάλε του «Τι λέει;»: Ήταν αγκαλιασμένοι (Video) - Media

 

Μία μέρα μετά το πρόωρο φινάλε της εκπομπής «Τι λέει;» με την Ελένη Τσολάκη, η Ναταλία Γερμανού, στην έναρξη του «Καλύτερα δε γίνεται», έχοντας δίπλα της τον Κώστα Τσουρό θέλησε να πει δυο λόγια. Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι έγινε στα γραφεία, μετά τους τίτλους τέλους.

«Αυτά συμβαίνουν. Εσύ έκανες μια τεράστια, γενναία και παλικαρίσια προσπάθεια, όπως όλη η ομάδα της εκπομπής. Στέλνουμε όλη μας την αγάπη και όλο μας το χαμόγελο, σε όλα τα παιδιά και τους συναδέλφους του «Τι λέει;», γιατί κάνατε την τελευταία εκπομπή σας με τόσο πολύ χαμόγελο που αποτελείται παράδειγμα. Αυτό το χαμόγελο θέλω να σας επιστρέψω και τίποτα άλλο να μην πω πάνω σε αυτό.

Τελειώνοντας η εκπομπή, θέλω να το μοιραστώ αυτό μαζί σας, γιατί ήταν μέρα σύσκεψης για μας η Παρασκευή και τα γραφεία μας ήταν δίπλα δίπλα. Όταν τελείωσε η εκπομπή, μαζεύτηκαν όλα τα παιδιά, ήπιαν κρασάκια, ήταν αγκαλιασμένοι, έβλεπαν αποσπάσματα από την εκπομπή, δάκρυσαν, γελούσαν… Υπήρχε ένα κλίμα μιας αγαπησιάρικης γιορτής και αυτό εγώ το θαύμασα πάρα πολύ», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Ο Κώστας Τσουρός, εμφανώς στεναχωρημένος, σχολίασε λιτά: «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό γιατί δεν μου είναι ευχάριστο».

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50