search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:40
MENU CLOSE

Οργισμένος ο Τραμπ: Παράνομη προσπάθεια πραξικοπήματος

18.02.2019 18:15
«Φωτιές» άναψε ο Τραμπ στη Wall Street - Στο «κόκκινο» ο δείκτης - Media

 

Για «παράνομη και προδοτική» συμπεριφορά καθώς και για μια «παράνομη προσπάθεια πραξικοπήματος» έκανε λόγο ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, στον λογαριασμό του στο twitter.

Η οργή Τραμπ προκλήθηκε μετά την αποκάλυψη που έκανε την Κυριακή κορυφαίο στέλεχος των ρεπουμπλικανών, ότι ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Ροντ Ρόζενσταϊν ήθελε να απαλλάξει από τα καθήκοντά του τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ το 2017.

Ο Αμερικανός πρόεδρος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter έκανε λόγο για «παράνομη και προδοτική» συμπεριφορά καθώς και για μια «παράνομη προσπάθεια πραξικοπήματος».

Στη συνέντευξή του, ο πρώην επικεφαλής του FBI Άντριου Μακέιμπ δήλωσε ότι το 2017 διεξήχθησαν συνομιλίες για την επίκληση ρήτρας που μπορεί να καταργήσει έναν πρόεδρο που θεωρείται ακατάλληλος.

«Έγινε καταγγελία από τον τότε υπηρεσιακό διευθυντή του FBI ότι ο υφυπουργός Δικαιοσύνης βασικά προσπαθούσε να κάνει πραξικόπημα, να καθαιρέσει τον πρόεδρο βάσει της διαδικασίας της εικοστής πέμπτης τροπολογίας», τόνισε ο γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκρέιαμ σε συνέντευξή του.

«Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης το αρνείται. Υπόσχομαι ότι θα γίνει μια ακροαματική διαδικασία για να εξακριβωθεί το ποιος λέει την αλήθεια, τι πράγματι συνέβη», συμπλήρωσε ο Γκρέιαμ, που δηλώνει ανοικτά θερμός υποστηρικτής του προέδρου Τραμπ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:40