search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:15
MENU CLOSE

Σε απόγνωση ο ΕΔΟΕΑΠ με την επικαιροποίηση στοιχείων ασφαλισμένων

19.02.2019 17:40
Μείωση εισφορών στον ΕΔΟΕΑΠ - Media

 

Σε απόγνωση φαίνεται να βρίσκεται η διοίκηση του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) με την επικαιροποίηση στοιχείων ασφαλισμένων.

Στο ευχαριστήριο e-mail που απέστειλε σε όσους ασφαλισμένους πραγματοποίησαν με επιτυχία την επικαιροποίηση, ο οργανισμός τους κάλεσε να προτρέψουν τους συναδέλφους τους «να σπεύσουν και αυτοί».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που είχε ανακοινώσει την Παρασκευή ο οργανισμός, συνολικά έως τώρα η συμμετοχή φθάνει τους 10.283 από τους συνολικά 17.500 ασφαλισμένους.

Αναλυτικά, το μήνυμα που έστειλε ο ΕΔΟΕΑΠ:

«Αγαπητέ συνάδελφε,

Σε ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σου στη διαδικασία της online «Επικαιροποίησης Στοιχείων Ασφαλισμένου» (www.edoeap.gr).

Λόγω της μη καθολικής συμμετοχής, δόθηκε παράταση έως και την ερχόμενη Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019.

Παρακαλούμε να προτρέψεις τους συναδέλφους σου και φίλους, ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ να σπεύσουν και αυτοί, καθώς η επικαιροποίηση είναι αναγκαία για την εκπόνηση της αναλογιστικής μελέτης εν όψει της εκδίκασης στο ΣτΕ της προσφυγής κατά του 2%.

Η κινητοποίηση όλων είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του ΕΔΟΕΑΠ».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:14