search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:13
MENU CLOSE

Κύπρος: Βίασαν βρέφος πέντε μηνών – Συνελήφθη ο πατέρας του (Video)

20.02.2019 11:08
Κύπρος: Βίασαν βρέφος πέντε μηνών - Συνελήφθη ο πατέρας του (Video) - Media

 

Συγκλονισμένοι είναι οι γιατροί του Μακάρειου Νοσοκομείου στην Κύπρο όπου νοσηλεύεται το 5μηνο βρέφος το οποίο υπέστη ρήξη παρθενικού υμένα.

Σε δηλώσεις του στο SigmaLive αλλά και στο ΣΙΓΜΑ ο Βοηθός Δ/ντης της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου ανέφερε ότι τα ευρήματα καταδεικνύουν βιασμό. Το παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην κλινική, για «κοινωνικούς λόγους» όπως σημείωσε ο γιατρός Ευθύμιος Τσιβιτανίδης.

Ο γιατρός τόνισε ότι στα 32 χρόνια της καριέρας του ο ίδιος δεν έχει δει ποτέ του τέτοιο περιστατικό κακοποίησης σε τέτοια μικρή ηλικία. Το κοριτσάκι εξετάστηκε τόσο από γυναικολόγο όσο και από παιδοχειρούργο και ιατροδικαστή, οι οποίοι από κοινού επιβεβαίωσαν το περιστατικό.

Ο γιατρός, διευκρίνισε ότι λόγω της καταγωγής του παιδιού (Σομαλοί) διερευνήθηκε και το ενδεχόμενο της κλειδερεκτομής, το οποίο αποκλείστηκε και επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για βιασμό.

Υπό κράτηση βρίσκεται ο πατέρας του 5μηνου βρέφους, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές και οδηγήθηκε άμεσα ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

“Πρώτη φορά προκύπτει τέτοια σοβαρά καταγγελία στην Κύπρο, με θύμα ένα τόσο μικρό σε ηλικία παιδί”, είπε η Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Στέλλα Κυριακίδου, μιλώντας στη μεσημβρινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι», για τη συγκλονιστική αυτή είδηση που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας 

Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για μια υπόθεση με ευαίσθητα δεδομένα η οποία βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:13