search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:19
MENU CLOSE

«Φοβάμαι ότι ο Κέβιν Σπέισι θα αυτοκτονήσει» προειδοποιεί ο αδερφός του

20.02.2019 16:31
«Φοβάμαι ότι ο Κέβιν Σπέισι θα αυτοκτονήσει» προειδοποιεί ο αδερφός του - Media

 

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη ζωή του Κέβιν Σπέισι κρούει ο μεγαλύτερος αδερφός του, Ράνταλ Φάουλερ σε συνέντευξή του στην Sun.

«Ανησυχώ μήπως αυτοκτονήσει. Αλλά τότε μάλλον δεν θα σκεφτείτε: Μπα, είναι πολύ νάρκισσος, πιθανόν να μην το κάνει», τόνισε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, ο αδερφός του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού ανέφερε ότι ο Σπέισι έχει πλέον μια κατεστραμμένη ψυχή. «Θα εκπλαγείτε με το τι κάνουν οι άνθρωποι όταν αντιμετωπίζουν την αλήθεια και δεν μπορούν να τη διαχειριστούν. Όλα τα χρήματά του κόσμου δεν μπορούν να θεραπεύσουν την κατεστραμμένη ψυχή» είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, ο Ράνταλ Φάουλερ άσκησε τα βέλη του στους μάνατζερ του αδερφού του, που του επέτρεψαν να κυκλοφορήσει το ανεξήγητο βίντεο με τίτλο «Let me be Frank». «Δεν καταλαβαίνω τους ανθρώπους που τον εκπροσωπούν, γιατί δεν σταματούν αυτές τις ανοησίες», σχολίασε.

Πάντως, ο Κέβιν Σπέισι έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι οι μνήμες που έχει από το οικογενειακό του περιβάλλον είναι οι χείριστες.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις των δημοσιογράφων ο πατέρας του Κέβιν Σπέισι, Τόμας Φάουλερ ήταν ορκισμένος νεοναζί. Μέλος του Αμερικάνικου Ναζιστικού Κόμματος, συνέλλεγε μανιωδώς ενθύμια των Ναζί όπως αποκάλυψε ο μεγαλύτερος αδελφός του, Ράνταλ Φάουλερ.

Ο Ράνταλ, εργάστηκε ως σωσίας του Ροντ Στιούαρτ και στην αυτοβιογραφία του αποκάλυψε ότι ο πατέρας του τον κακοποιούσε τόσο ψυχολογικά όσο και σεξουαλικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:18