29/05/2020 21:03:42

Για απάτη καταγγέλλει δυο λογίστριες στην περιοχή της Κυψέλης μία φορολογούμενη

Για απάτη καταγγέλλει δυο λογίστριες στην περιοχή της Κυψέλης μία φορολογούμενη - Media

 

Για απάτη καταγγέλλει δυο λογίστριες στην περιοχή της Κυψέλης μία φορολογούμενη.  «Εν αγνοία μου έκαναν τροποποιητική δήλωση για το έτος 2015 με κωδικό για δωρεές , ότι εγώ δηλαδή έκανα δωρεά για την απόσβεση του Ελληνικού χρέους 330.000 ευρώ» αναφέρει η φορολογύμενη πολίτης.

«Οι απατεώνισσες με το δικό μου ΑΦΜ αλλά με δικό τους ΙΒΑΝ που είχαν δηλώσει στη φορολογική μου δήλωση πήραν επιστροφή 30.000 ευρώ χωρίς εγώ να γνωρίζω τίποτε. Το έμαθα όταν η εφορία με κάλεσε και μου ζήτησε πίσω τα χρήματα που υποτίθεται ότι μου είχε καταθέσει σαν αχρεωστίτως καταβληθέντα».

«Το ίδιο έκαναν και στην κόρη μου αλλά και σε άλλους φορολογουμένους όπως μου έχουν πει από την ΔΟΥ». «Φυσικά έχουμε κάνει μήνυση, αλλά τραβάμε ένα Γολγοθά γιατί η εφορία εξακολουθεί να ζηταει τα χρήματα από εμένα παρά το ότι της έχουν σφραγίσει τον λογαριασμό της στον όποιο έχουν μπει τα χρήματα» συμπληρώνει η φορολογούμενη.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.