search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:01
MENU CLOSE

Πήγε σε αντιπροσωπεία για να δεί ένα ΙΧ, και έφυγε… μέσα από την τζαμαρία (Video)

21.02.2019 09:51
Πήγε σε αντιπροσωπεία για να δεί ένα ΙΧ, και έφυγε… μέσα από την τζαμαρία (Video)   - Media
 

Όπως στην Ελλάδα, έτσι και στην Ινδία είναι, πλέον, κάτι σαν θεσμός, μόλις μια κοπέλα ενηλικιώνεται, οι περήφανοι γονείς να σπεύδουν να της αγοράσουν ένα αυτοκινητάκι. Έτσι ήταν τα πράγματα και με την οικογένεια στο παρακάτω βίντεο.

Μια πολύ ευτυχισμένη νεαρή κοπέλα πήγε μαζί με τους γονείς της σε μια έκθεση γνωστής μάρκας αυτοκινήτων, προκειμένου να διαλέξει το αυτοκίνητο των ονείρων της.

Ενόσω όμως ένας από τους πωλητές της εξηγούσε τις λειτουργίες ενός από τα οχήματα, εκείνη μες στον ενθουσιασμό της έβαλε μπροστά τη μηχανή και πάτησε τέρμα γκάζι.

Αποδεδειγμένα, το κακό δεν θέλει και πολύ για να γίνει! Και τα υπόλοιπα είναι απλά ιστορία. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς, γιατί οι λαμαρίνες φτιάχνονται! Αρκεί να διαθέτεις περί τις 6.000, όσο δηλαδή έγραψε η ζημιά

Reader.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:58