search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:18
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: «Βασιλιάς» του Σαββατοκύριακου ο Μάνεσης

24.02.2019 10:28
Τέλος ο Μάνεσης από την εκπομπή «60’ Ελλάδα» - Media

 

Μπορεί το κανάλι του Alpha να μην έχει βρει τη συνταγή επιτυχίας για να συγκεντρώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε όλες τις ζώνες, ωστόσο φαίνεται πως τα πρωινά του σαββατοκύριακου, με τον Νίκο Μάνεση τα μηχανάκια της AGB δουλεύουν για την Κάντζα. 

Τι κι αν το Bake off δεν του βγήκε του σταθμού όπως το περίμενε ή αν η «Μουρμούρα» φέτος κινείται σε χαμηλά επίπεδα; Οι ιθύνοντες έχουν βρει το πρόγραμμα που «βάζει τα γυαλιά» και μοιράζει ηχηρά «χαστούκια» στα υπόλοιπα κανάλια.

Η εκπομπή του δημοσιογράφου, «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», στα χθεσινά νούμερα και όσον αφορά το δυναμικό κοινό, που είναι και αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τους ιθύνοντες, σημείωσε 29%! Μάλιστα, γύρω στο μεσημέρι έφτασε και το υψηλότερό του νούμερο 33,4%!

Στα υπόλοιπα κανάλια, η κατάσταση δεν ήταν και τόσο καλή. Κάθε άλλο θα λέγαμε, καθώς ο ΣΚΑΪ με την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με δράση» σημείωσε 10,2. Το νεοσύστατο Open με το «Έλα χαμογέλα» έκανε μόλις 13,7, ενώ ο ANT1 με το «Υγεία πάνω απ’ όλα» έκανε 12%.

Πηγή: neaselida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:10