search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:15
MENU CLOSE

Τέλος στο «θρίλερ» των τηλεοπτικών αδειών – Φινάλε την Πέμπτη

24.02.2019 11:42
Τέλος στο «θρίλερ» των τηλεοπτικών αδειών - Φινάλε την Πέμπτη - Media

 

Αντίστροφα μετράμε για το τέλος της διορίας για τις δύο «ορφανές» τηλεοπτικές άδειες.

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 το μεσημέρι λήγει η διορία του ΕΣΡ για τους ενδιαφερόμενους για τις άδειες. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει εμφανιστεί άλλος ενδιαφερόμενος πλην του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο εφοπλιστής και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού είχε καταθέσει φάκελο από τον Οκτώβριο. Μάλιστα είχε καταθέσει και εγγυητική επιστολή ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να γίνει αποδεκτός.

Θυμίζουμε ότι αντιπροσωπεία της Alter Ego ήταν η μοναδική που είχε ανταποκριθεί στο κάλεσμα του ΕΣΡ για την 8η Φεβρουαρίου.

Εφόσον ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την έκτη άδεια τότε οι διαδικασίες θα κινηθούν πολύ γρήγορα. Το κανάλι θα μπορέσει να μεταδώσει διαδικτυακό πρόγραμμα 6 ή 8 ωρών. Άλλωστε ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το web-tv με επικεφαλής την Πόπη Τσαπανίδου.

Πρέπει να πούμε ότι εφόσον δε διεκδικηθεί η δεύτερη «ορφανή» άδεια τότε θα εκπέσει στην κατηγορία των θεματικών. Στο ΕΣΡ ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την επόμενη κατηγορία αδειών με την προκήρυξη να αναμένεται κατά το φθινόπωρο.

Πηγή: dailymedia.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:14