search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:24
MENU CLOSE

Κοζάνη: Ο Στάθης Θεοχάρης «γεννήθηκε» από αληθινό αστυνομικό

24.02.2019 15:21
Κοζάνη: Ο Στάθης Θεοχάρης «γεννήθηκε» από αληθινό αστυνομικό  - Media

 

Ο ταξίαρχος Θεοχάρης άφησε εποχή στο “Καλημέρα Ζωή”. Ο Νίκος Φώσκολος και ο Γιώργος Βασιλείου εμπνεύστηκαν από έναν νεαρό τότε αστυνομικό, που πλέον έγινε ταξίαρχος… Η γνωστή τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ζωή» του Νίκου Φώσκολου που “σάρωσε” κατά την περίοδο που προβλήθηκε (1993-2006), φαίνεται να ήταν προφητική για τον σημερινό Ταξίαρχο Χαράλαμπο Θεοχάρη από την Κοζάνη.

Σύμφωνα με το kozanilife.gr, η ιστορία πραγματικά έχει το δικό της ενδιαφέρον, ενώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι η προσωπικότητα του Ταξίαρχου Στάθη Θεοχάρη στο «Καλημέρα Ζωή», δεν είναι τυχαία, αλλά ο ήρωας γεννήθηκε μέσα από το υπαρκτό πρόσωπο του τότε Αστυνομικού κ. Χαράλαμπου Θεοχάρη, που ζούσε στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αείμνηστος συγγραφέας και σκηνοθέτης Νίκος Φώσκολος και ο αείμνηστος επίσης ηθοποιός Γιώργος Βασιλείου εμπνεύστηκαν τον ρόλο από τον Ταξίαρχο, πλέον, Χαράλαμπο Θεοχάρη, ο οποίος τότε ήταν νέος Αστυνομικός που έτυχε να γνωριστεί με τον ηθοποιό, Γιώργο Βασιλείου.

Ο ηθοποιός διέκρινε στον νεαρό αστυνομικό, το ρόλο του σοβαρού και στιβαρού υπηρέτη του νόμου, που προέβλεπε το σενάριο. Κράτησαν το επίθετο Θεοχάρης, άλλαξαν το όνομα από «Μπάμπης» σε «Στάθης» και ο ρόλος ήταν έτοιμος. Η προσωπική τους επαφή έπλασε την πασίγνωστη μορφή που έμεινε κυριολεκτικά στην ιστορία, του Ταξίαρχου Θεοχάρη από το “Καλημέρα Ζωή”.

Φτάνοντας στο σήμερα, ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Κοζάνης ο κ. Χαράλαμπος Θεοχάρης, πριν από λίγες ημέρες με τις κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας προήχθη στο βαθμό του Ταξίαρχου.

Αυτό που δεν είχε φανταστεί ούτε και ο ίδιος, είναι αφενός η μεγάλη επιτυχία που έτυχε η προσωπικότητα του τηλεοπτικού Θεοχάρη και αφετέρου, ότι σήμερα μετά από τόσα χρόνια θα έβλεπε να ξεδιπλώνεται κατά κάποιο τρόπο, το δικό του σενάριο ζωής.

Πηγή: kozanilife.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50